Franciza

”La Jetoane” este rezultatul unui efort susținut de peste 2 ani. Am perfectat planul de afaceri pe toate nivelele și pas cu pas am eliminat multe dintre neajunsurile unui tip de afacere care ascunde multe neplăceri. Acum, având experiența de partea noastră dorim să oferim antreprenorilor posibilitatea de achiziție a unei afaceri ”la cheie”. Într-o piață la început de drum dar care a cunoscut deja o creștere spectaculoasă dorim să creem o rețea de spălătorii self-service, care să fie recunoscută la nivel național pentru calitate și profesionalism. Pentru a ne atinge scopul fiecare administrator va primi training complet și susținut, astfel că experiența în business nu este imperativă.

Ne punem întrutotul la dispoziția dvs. cu know-how-ul necesar în materie de documentații tehnico-administrative, organizare a locației pe care doriți să o utilizați și contacte cu diverși furnizori de instalatii și produse profesioanale. Practic, fiecare spălătorie ”La Jetoane” va fi la fel cu celelalte, chiar dacă fiecare va avea propriul administrator.

Nu doar că vom extinde calitatea ”La Jetoane” în fiecare locație nouă, dar vom asigura, din redevența datorată de fiecare locatie, marketing-ul aferent locației, pentru a ne asigura că fluxul de clienți este optim și toată lumea reușește să câștige din această afacere. Propunem să punem la comun experiența noastră și dorința de afirmare a francizantului pentru a construi o afacere profitabilă și populară, care să devină în scurt timp un adevarat brand național.

In plus avem termenii de franciza

Termenul contractual : 5 ani + 5 ani

Exclusivitate teritoriala: asigurata

Capital necesar: 20.000 euro - 100.000 euro

Suprafata necesara desfasurarii activitatii : 700-2000mp

Taxa de aderare la reteaua de franciza : 5000 euro

Redeventa lunara : 3% din cifra de afaceri (din 1.5 % se reintorc in marketing)

Instruire si training (initial si continuu): se asigura cu titlu gratuit

Va rugam sa completati chestionarul de mai jos pentru a ne ajuta sa intelegem mai bine nevoile Dumneavoastra. Informatiile pe care ni le oferiti sunt confidentiale si vor fi folosite numai in scopul procesarii candidaturii pentru sistemul de franciza „La Jetoane”.

Va multumim pentru timpul acordat!

Studii

Va rugam sa va autoevaluati abilitatile de conducere / management
Va rugam sa va autoevaluati abilitatile din domeniul vanzarilor
Cat de bine cunoasteti caracteristicile sistemului de franciza?
Care este nivelul maxim al resurselor financiare pe care le puteti investi?

Cat timp veti aloca noii afaceri?
De unde ati aflat despre franciza "La Jetoane" ?